Frej Larsson



Får ju inte glömma att visa er vem jag träffade IGEN på centralen i Stockholm. 
Frejsan Svejsan. Ännu en gång.
Två gånger på loppet inom en månad. Hur sick??? 

X•x•X




A Sky Full Of Stars EP



Så mycket kärlek.

Stockholm























Har haft två underbara dagar i
Stockholm med mamma och Julia.
Vi har mest strosat runt och shoppat.
Hehe, får ju inte glömma all god mat också.

Nu står jobb på schemat. 
Jobbar idag (lördag) och varje dag tills 
på torsdag då även min fina pojkvän kommer hit till mig. Lycka!!!!
Förresten! På tal om mitt jobb!!!
Jag fick ett samtal i Stockholm från jobbet där de erbjöd mig ett förlängt vikariat på minst fem månader som habiliteringsassistent!!!

Kommer nu äntligen kunna börja söka efter egen lägenhet. Känns så bra! 

Love till er alla.

Instagram!



Saturday in pics






2 sets från Polyvore och 5 glas vatten denna soliga dag

 
All black
 
All black by rutsara featuring black handbags
 
 
WhiteYellow
 
WhiteYellow by rutsara featuring a chiffon jumpsuit

Elizabeth Grant



Alltså detta!!!!



Little sister



Glass och annat somrigt






Lera, glädjetårar, skratt, douchebags och underbara spelningar.

Jag hade tänkt göra ett ganska utförligt inlägg om hur mina dagar på Bråvalla var! Det ju var trots allt min första riktiga festival med camping och allt vad det innebär så jag tänkte att jag kan skriva ner lite här på bloggen för att ha lite som ett minne och som man kan läsa och drömma sig tillbaka när man saknar allting lite too much.
 
Allt var så sjukt stressigt dagarna innan onsdagen då vi skulle åka. Johan var här och han skulle också med till Bråvalla MEN han kom inte hem! För de som inte vet bor han inte här i närheten utan i Mellösa (Eskilstuna). Det började på söndagen då han skulle hem, han missade tåget pga felskrivning på biljetten då tåget skulle gå. På måndagen var centralstationen i Göteborg under bombhot och det gjorde så att tåget blev försenat så han fick åka tillbaka till Vänersborg igen. På tisdagen hände ungefär samma sak. Tåget stannade en bit från centralen i flera minuter så han ännu en gång missade sitt tåg och fick snällt åka tillbaka till mig i Vänersborg. På onsdagen när alla (!!!!) skulle ta sig till Bråvalla kom han iallafall på tåget till Katrineholm där hans polare (som förövrigt hade packat allt till honom) skulle hämta upp honom. Dock gick tåget i snigelfart så han visste inte vilken tid han skulle vara framme.
 
Medan Johan kämpade på tåget kämpade vi andra dvs David, Per, Sara, Amelia och jag med att trängas i en fullpackad bil påväg till Norrköping.Det var nice. Vi knäppte var sin kall och sjöng högt till all möjlig musik så det fanns inget att klaga på! Jag menar.. vi var ju trots allt påväg till det som skulle bli sommarens fetaste dagar. När vi anlände till Norrköping kom killarna på att de inte visste vart deras festivalbiljetter (inklusive parkering) var någonstans....... Stressen där alltså!!! Vi beslutade oss för att åka till festivalen för att se om det gick att lösa in sina biljetter via PDR-filen på mobilen. Om inte det skulle funka skulle vi ta oss till Davids mor/far-föräldrar (minns ej) som bodde en bit där ifrån för att skriva ut biljetterna. 
 
Väl framme på Bråvallaparkeringen löste sig allt väldigt fint. Man kunde skriva ut biljetterna på plats så det var ingen fara alls. Lättnaden!!! Fick trots den dåliga täckningen (som förövrigt höll sig under hela festivalen) reda på att Johan hade anlänt i katrineholm samma tid som vi hade kommit till festivalen och att hans kompisar inte hade orkat vänta på honom så de beslutade sig för att komma dagen därpå istället då festivalen skulle dra igång.
 
Medan killarna stod i den enorma kön för att skriva ut sina biljetter och allt väntade jag, Sara och Amelia vid bilen. Dock fick vi underbar hjälp av våra camp-mates som kom ut och bar in våra väskor, satte upp våra tält osv så vi sparade massor tid sedan. Första gick så sjukt snabbt. Vi kom dit runt 20-tiden med bilen men in på campingen runt 21-22-tiden då saker och ting tog sin lilla tid. Mobilen hade dött för länge sedan men vem brydde sig. Jag hade ju köpt en solcellsladdare jag skulle använda morgonen där efter. Hela kvällen gick vi typ runt bland alla underbara camp, drack öl och pratade med sköna folk. Det gick så fort. Helt plötsligt låg vi där i tältet och försökte somna. Vilket gick sådär. Musik, skrik, allsång och lite smått stress över om någon skulle kissa på tältet eller något. DESSUTOM var det så JÄVLA kallt!
 
Den natten sov jag ca ingenting. Kanske 2 timmar eller något men jag vaknade och var ändå så sjukt förväntansfull på vad dagen hade att bjuda på. När vi hade vaknat till liv kom Ellen (en vän till Johan) och berättade att Johan var på sjukhus. Min mage blev kall.. Jag blev orolig. Han hade fått magsår. Då klingade det i huvudet. Johan hade under två dagar klagat på att han inte hade någon matlust och att han hade ont i magen. Vi trodde att han eller iallafall Noel och Rille skulle komma senare på dagen och Johan senare. Så blev inte fallet. Johan var så pass dålig så han stannade på sjukhuset över natten till fredagen och hans vänner valde att stanna med honom. Jag kände mig rätt ledsen men med bästa och upp-peppande vännerna kunde jag slappna av. Min mobil var ju dock död och jag kunde inte prata med Johan som jag verkligen ville göra eftersom min solcellsladdare som jag hade köpt för ca 300 kr inte funkade (!!!!). Då kom världens bästa Ellen och lånade ut hennes! KÄRLEK!
 
Torsdagen gick och det var dags för öppningen av festivalen. Markus Krunegård stod för den. WOW, det var så himla himla bra. Har sett honom två gånger innan så detta var lite tredje gången gillt. Så bra verkligen. Han har sån närhet på scen och la de fetaste kommentarerna någonsin om SD osv. Rysningar längs ryggraden och ner på benen säger jag bara! BAAM.
 
Dagen fortsatte i sitt fina underbara väder med Den Svenska Björnstammen som enligt mig var den bästa svenska spelningen i år. JÄVLAR vilken känsla. Jag och Sara måste dansat ca mest av alla där i publiken. Ska försöka lägga ut lite videos på youtube så jag kan bjuda med mig av deras spelnining för det var magi verkligen. Deras stämmor och knäppa melodier var så perfekta tillsammans. KÄNSLA! Senare på dagen hann vi dansa ännu mer till Dimitri Vangelis & Wyman, sjunga högt och rysa ikapp till Imagine Dragons och sedan... Lana Del Rey. Åh. ÅH, ÅH, ÅH. Jag grät. Min dröm gick verkligen i uppfyllelse. Hon var så snygg. Skulle kunna ändra min läggning på två röda för henne. Så vacker. Och jag hade två krav innan hennes konsert. Jag ville att hon skulle spela Cola och National Anthem. Tro fan att hon börjar med Cola och AVSLUTAR med National Anthem då. JO! Wow. Jag grät så det rann mascraa ner för kinderna men varför skulle jag bry mig? Min dröm gick ju i uppfyllelse. 
 
Samma kväll hann vi se Iron Maiden vilket kändes mäktigt, dansa äääännu mer till sköna Nero, bli puttad av en DOUCHEBAG när man sprang för sitt liv för att inte missa Belle & Sebastian's underbara låt "Piazza, New York Catcher". Jävla idiot verkligen. Han puttade och fällde mig samtidigt så jag helt ätligt flög och landade på den torra och buckliga festivalmarken så jag skrapade upp ben och händer samtidigt som jag trodde att armen hade fått en lätt stukning men jag hade tur. Blä för såna idioter som bara förstår för andra. jag reste mig dock upp av Saras hjälp och vi beslutade oss för att skita i allt och dansa våra asses off till M.I.A som förövrigt var så galet bra. Hjälp vilken duktig människa. och vacker! Kvällen avslutades med underbara campmates och prat i tältet med min underbara tältkompanjon AMELIA! WOHO!
 
Var tvungen att lägga in en bild då det blir lite väl mycket text. Jag, Katie & Sara iallafall!
 
Fredagen är så luddig. Vi vaknade upp till ett soligt Norrköping som sedan på två timmar blev ett åskkaos med blixtnedslag och ett hjärtstopp. Som tur var blev ingen jag kände skadad men alla tankar gick till de skadade! Hade lika gärna kunnat vara någon av oss!! Fick också reda på att jag missat underbara Sam Smith dagen innan.. ALLTSÅ HUR KUNDE JAG??? Jävlar vad arg jag blev (och är fortfarande) Dagen slutade väldigt bra iallafall med galet bra spelningar som t. ex Daniel Adams-Ray, Passenger (åh, så himla fin spelning som jag aldrig kommer glömma), (just det.. glömde säga att det slutade regna på eftermiddagen) MOVITS! Där Maskinen gästade och jag höll på att dö!!!! Bästa bästa! Efter Movits sprang vi för att se bästa The Kooks som jag även där drömt om att se så länge jag kan minnas. Deras spelning var så himla mysig. Vi satt längre bak på gräset och drack öl, ställde oss upp ibland för att dansa med och sjöng. Observera att min röst redan på torsdagen var hes. Så här blev sången falsk.
 
Efter Kooks gick vi tillbaka till Campet som vi tidigare på dagen döpt till.... TRUMVIRVEL... Camp #random!!! Vi gick iallafall till campet och började förfesta med vin, öl, allsång och allt vad det nu var innan Maggio. Mitt under förfesten fick jag ett sms av Julia där det stod följande: Håkan är på Bråvalla!
Okej. Här började det luddiga som jag tidigare skrev. Jag kände hur fyllan förvandlades till någon konstig form av glädjesorg. Jag ville vara där Håkan var. Och jag började sakta förstå att han såklart skulle gästa Veronica Maggio. Här blir det mer och mer luddigt. Helt plötsligt stod vi i folkmassan och skrek oss hesa till "Va Kvar" och "Finns Det En Så Finns Det Flera".. Och sen helt plötligt började Maggio (som förresten var skitsnygg) berätta om att hon egentligen inte gillar duetter.. DÄR. Där ifrån grät jag så jag hulkade. Visst, jag brukar gråta på Håkans konserter men jävlar i min lilla låda. Jag kunde knappt andas. Tänk vad mycket intressant alkohol kan göra med en.
 
Maggio tog slut och efter det såg vi lite av Kings Of Leon men jag och Sara var helt utmattade efter konserten med Veronica så vi fick gå längre bak och köpa oss varsin kaffe. Det gjorde susen. För sedan samma natt stod jag och klämdes ihjäl längst fram på Alesso tillsammans med Amelia och David. Fan vad kul det var men jävlar. Trångt var bara förnamnet. Tänkte snabbt i mitt lilla fyllehuvud att "Om jag ramlar nu.. Då blir jag ihjältrampad". Den natten somnade jag så skönt. OBESKRIVLIGT SKÖNT. Fast nej. Inte som hemma i sängen men ändå. För att vara Bråvalla på ett tunt liggunderlag i ett iskallt tält somnade jag gudomligt skönt! :)
 
Så kom lördagen. REGNIGASTE dagen på sommaren skulle jag vilja kalla den lördagen. För jo, det regnade från start till slut ungefär. Dock var det uppehåll på kanye West. Klart det var det för han är ju Yeezus (HE HE). Lång historia kort hade lördagen inte så mycket artister att bjuda på. Såg NO NO NO, en snutt av Laleh, David Batras stand up (sjukt askul, hahaha.. jag och Ellen skrattade typ högst av alla) och början av Adrian Lux. Sen hade vi (enligt mig) roligaste förfesten på hela veckan i campet med sjukt mycket allsång (En midsommarnattsdröm ca hela tiden och även gamla 90's).
 
Vi förfestade och taggade Kanye West och det var bra. För JÄVLAR. vilken magisk konsert det var. han har något speciellt den där mannen.Skulle inte våga mig på att säga att det var fetaste spelningen på Bråvalla 2014 men bara nästan. Kan nog inte välja men jaja i vilket fall som helst. Att stå, dansa, sjunga, whatever och göra illuminati-sign med händerna upp i luften till Yeezus var så sjukt. Nästan ofattbart. Vad gjorde han här liksom? I Sverige på ett jäkla flygfält? Känslorna innan Kanyes konsert var dock lite blandade.. för när vi alla i camp #random stod där i folkmassan och peppade tillsammans kom jag att tänka på min fina pojkvän. Johan. Han som ville se Kanye West mest av alla. han låg hemma med fucking magsår? Då blev jag lite smått ledsen men svalde allting och valde att istället skriva ett sms där jag förklarade för honom att vi skulle se Kanye men att vi gjorde det för honom. Vi gjorde även en video till honom som jag skulle skicka när jag kom hem. Efter att jag hade fått svaret på det smset började konserten och jag mådde så bra. Var så glad, energisk och kände alla lyckliga känslor man kan känna ungefär. Det var så KUL verkligen. Jag mådde så bra! Med underbara vänner och en Ellen som satte sig i folkmassan och kissade då och då. HAHAHA! Det är en annan historia dock.
 
Efter Kanyes konsert väntade Axwell ^ Ingrosso. Kunde inte blivit ett mer fint avslut. För det var så jävla snyggt. Allt. Musiken, allas känslor - "sista kvällen, nu jävlar kör vi så det ryker" (typ så) - deras ljusshow och power på scen. OCH JA. En DJ kan ha en jävla power på scen även om han som min låtsaspappa säger "bara trycker på knappar". Sebastian Ingrosso och Axwell har power. Något alldeles extra som många DJ's inte har. När vi hade sjungit oss hesa och dansat sönder våra små fötter tog vi oss bort till standard - panpizza-vagnen för att köpa sista maten. Jag hoppade dock över det då jag var för utmattad för att äta. Det enda jag ville var att gå till tältet, sova och vakna dagen efter och komma hem. HEM TILL MIN SÄNG!!!!... Och jag ville kissa först. Very important. Så vi gick över det före detta gräsfältet (nu var det bara lera, vatten och kiss ungefär) till campet och sov. OCH KISSADE.
 
Den natten sov jag som ett barn med undantag vid 06 då jag vaknade av en slags parad (eller något) med ledning av en människa (ja.. jag vet inte om det var en han eller hon då jag låg i tältet. HEN) denna HEN iallafall spelade SÄCKPIPA????? Vad i hela helvete tänkte jag. Vände mig om i tältet och såg att Amelia tänkte samma. Hennes ögon sa allt den natten. En säckpipa? Ja, jo. Det är kul! MEN VEM ORKAR ENS HA MED SIG EN SÄCKPIPA TILL EN FESTIVAL? Sjukaste verkligen. När säckpipe-hen och hens parad gått förbi och det blev "tyst" somnade jag om. Det var så skönt. Hjälp. Sen vaknade jag av att Amelia packade. Jag tänkte "ja, ta mig bara hem för fan"- Med stopp på motorvägen för en olycka och stopp på Gränna för att köpa lite polkagrisar så kom vi faktiskt hem. Hela och.... rena.... Det är också en annan historia men jag kan lugna er alla som trodde att jag hoppade över dusch med att säga - JAG DUSCHADE FAKTISKT EN GÅNG!!!!
 
Det var mitt lilla inlägg.. Okej, inser nu att det inte är litet då jag spenderat ca 1,5-2 timmar med att skriva det och det är rätt massivt. MEN ÄNDÅ. Jag själv älskar att läsa inlägg like this och jag kommer älska det ännu mer när det faktiskt är jag själv som har skrivit det och alltså upplevt allt. Nu ska jag sova. Jag har haft sån sjuk förkylning efter dessa dagar på Bråvalla men börjar sakta men säkert friskna till. Dock med en skadad fot från igår (EN ANNAN HISTORIA IGEEEEEN).
 
Nu ska jag sova. Puh. Gött ju.
 
PUSS PÅ ER ALLA, Ha en bra festivalsommar och hoppas att ni som var på Bråvalla hade lika kul och underbart som mig OCH att alla ni som SKA på festival kommer ha det lika bra!!!

Bråvalla

Världens bästa campmates! Från vänster: jag. Angelica, Sara, Katie (bakom), Amelia, Elin, Erik/Pejryd (bakom), Johan, Ellen & Filip. David, Ellen & Per saknas dock på bilden.

Om man inte ville ha ljummen öl från campet fanns underbart iskall öl att köpa på scenområdet. Sjukt dyrt dock. Men det var pant på muggarna. 20 kr tillbaka om man lämnade in dem!
Att gråtandes så mascaran rann stå längst fram på älskade, finaste Lana Del Rey kan ha varit det finaste.
Jag • Sara • Angelica • Ellen 
Glada efter att ha satt upp partytältet. 
CAMP #RANDOM
JAG TRÄFFADE FREJ. Alltså. Drömmen.
Träffade så härliga människor. Här är jag tillsammans med campmates och grannar innan Kanyes MAGISKA konsert.
Innan skorna var helt leriga.
Johan visar vad som behövs på festival. Vin, öl, chips, cider och stövlar.
Behöver man ens säga något?
Sköna snubbar på Kooks
Kanye fucking West
Camphäng
Daniel Adams-Ray aka Big Danne som gästades utav bland annat Petter och Lilla Namo!!
Finaste jag sett.
Standard.
Myshäng/förfest med bästa människorna!

Ska skriva mer en annan dag!!

RSS 2.0